«Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας, 100 χρόνια Πριν, Σήμερα, στο μέλλον»

Η EΠΟΜΕΑ Πυλαίας Χορτιάτη (Εlite Rescue team) παρούσα στην μεγάλη επετειακή εκδήλωση «Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας, 100 χρόνια Πριν, Σήμερα, στο μέλλον»,

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στις 11/12/2017 στην αποθήκη Δ του λιμανιού Θεσσαλονίκης, προβλήθηκε ένα συγκινητικό βίντεο που ζωντάνεψε μνήμες από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη το 1917, καθώς και σπάνιο φωτογραφικό υλικό . Όσοι συμμετείχαν παρακολούθησαν ομιλίες και συζητήσεις σχετικά με την ίδρυση, την εξέλιξη του τελευταίου αιώνα, αλλά και το μέλλον του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας.
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ:
κα. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης)
κα. Βούλα Πατουλίδου Αντιπεριφερειάρχης Μ.Ε. Θεσσαλονίκης
κο. Δημήτρη Μάρδα, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ
κο. Γιώργος Λαζαρίδης, Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ :
Ο Γ.Γ. συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτος Φιλιππάκος .
Ο υπεύθυνος συντονισμού της πυροσβεστικής Αντιπύραρχος κ.Θεόδωρος Κοσμίδης με θεματική ενότητα «Πυροσβεστικό Σώμα: 100 Χρόνια Πριν»
Ο Διοικητής περιφερειακής πυροσβεστικής Διοίκησης κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Πουλτίδης με θεματική ενότητα «Πυροσβεστικό Σώμα: Σήμερα»
και ο τ. Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Κωνσταντίνος Κοκολάκης με θεματική ενότητα «Πυροσβεστικό Σώμα: Μέλλον»
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απονομές και απόδοση προσφορών από τους εκπροσώπους των φορέων που στήριξαν την εκδήλωση προς τους ανθρώπους του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας.